Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
PFA Ene Adriana
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Produse de intretinere corporala Herbalife
120 lei
Brand
CONTROLUL GREUTATII
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Gama de produse Herbalife ofera produse de care corpul nostru are nevoie zilnic pentru a sustine si a mentine o greutate optima si echilibrata. Formula 1 Herbalife este un inlocuitor de masa sanatos,un shake gustos disponibil in 6 arome delicioase.

Formula 1 este plina de vitamine si minerale alaturi de proteine de soia, carbohidrati si fibre sanatoase si are mai putin de 220 de calorii. Proteinele va ajuta sa aveti o senzatie de satietate pentru mai mult timp.

Intrr-o luna puteti slabi 3-5 kg. Va mai putem oferi boabe de soia prajite, batoane proteice, batoane de ciocolata, bauturi energizante, fibre si plante herbalife, cell-u-loss pentru eliminarea reziduurilor din organism, thermojetics yellow ce sustine reglarea naturala a nivelului de zahar pentru controlarea poftei de mancare, thermo complete-sursa de cofeina din ceai verde.

Pentru nutritie externa va oferim o gama de seturi pentru ingrijirea oricarui tip de ten-gama NOURIFUSION si SKIN ACTIVATOR.

Va mai oferim o gama de parfumuri pentru ambele sexe cu o nota unica de plante, sampon si balsam hidratant pentru toate tipurile de par.

Preturile acestor produse sunt sub pretul pietei direct de la distribuitor.
Din Gura in Gura